fbpx

De 26 de ani facem arta pentru tine

Odata cu venirea primaverii dupa lunga perioada geroasa, cu toti ne gandim cum sa imbunatatim calitatea si confortul in casele noastre. De cele mai multe ori schimbarea mobilierului sau decorarea peretilor in alte culori ajuta, dar una dintre cele mai importante modificari este reprezentata de schimbarea parchetului sau de inlocuirea pardoselii.

Montaj Parchet o arta?

Astazi, toata lumea pare sa se priceapa la orice, inclusiv la montajul unei pardoseli sau al unui parchet triplustratificat. Sigur, nu e foarte greu, dar trebuie sa tinem tot timpul cont de alegerile pe care le facem cand planificam o astfel de lucrare destul de costisitoare, in cele mai multe cazuri. Pardoseala din casa ta este primul element de decor daca vrei, trebuie sa reprezinte acel tot unitar care ofera liniste si uniformitate. O pardoaseala de calitate este reprezentata in primul rand de calitatea celor care ofera acest serviciu de montaj parchet!

Cand ne gandim la montaj parchet, trebuie sa tinem cont de costurile de executare si de costurile materialelor, dar mai presus de orice, trebuie sa tinem cont de experienta si abilitatea celor care executa aceste lucrari. Nu este atat de simplu, ai nevoie de multa experienta si viziune pentru a executa corect o pardoseala, ai nevoie spunem noi, in primul rand de talent.

Montaj parchet o arta -> Pornind de la prima discutie in care se pune acccent pe doreste clientul, alegerea suprafetei corespunzatoare, a paletei de culori si pana la pregatirea suprafetelor de lucru, la aranjarea si modelarea suprafetei, montajul parchetului sau al pardoselilor se transforma dintr-o simpla lucrare de amenajare in arta de a oferi calitate si respect incaperii.

Montaj parchet o arta  -> Primul lucru care este observat la o incapere este pardoseala. Acest lucru considerat de multi nesemnificativ, poate oferi unei incaperi mici acel sentiment de spatiu, la fel cum poate oferi unei incaperi mari sobrietate si eleganta. O pardoseala de calitate se simte, cu fiecare pas iti poti da seama de calitatea lucrari, de materialele folosite…

Suntem siguri ca nu ti-ar placea nici tie sa mergi prin  sufragerie ca pe valuri 🙂

Asadar, cand vrei sa schimbi pardoseala, gandeste-te…toate acestea fac din Montaj Parchet o arta!

ps. Daca vrei sa vezi exact cum si ce facem, urmareste-ne pe Facebook sau pe Youtube!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on twitter
Distribuie pe Twitter

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!