fbpx

Parchet raschetat, deci reconditionat

Indiferent ca vorbim de Parchet Raschetat sau de Parchet Reconditionat, echipa MontajParchet.ro va ofera cele mai profesionale servicii la cele mai avantajoase preturi. Garantia lucrarilor este oferita in primul rand de experienta echipei (de peste un deceniu) si de calitatea superioara a produselor si echipamentelor folosite.

Raschetarea sau Reconditionarea parchetului este o solutie foarte avantajoasa pentru modernizarea si renovarea spatiului dumnevoastra preferat.

Se executa cu banda abraziva de diferite granulatii incepand de la cea mai mare pentru curatarea corespunzatoare a suprafetei si ulterior cu finisarea si evidentierea detaliilor sau ascunderea imperfectiunilor daca este cazul. Raschetarea si Reconditionarea parchetului este o arta!

Echipa MontajParchet.ro datorita utilajelor folosite poate slefui si reconditiona orice tip de parchet: parchet de bambus, parchet triplustratificat, parchet dublustratificat,  parchet masiv de diferite grosimi, dusumea de toate tipurile, pin, molid, fag, stejar, plop sau esente exotice.

La MontajParchet.ro folosim pentru fiecare etapa in parte un alt tip de masina. Pentru degrosare folosim o masina de camp cu banda continuua, pentru margini o alta masina care are acces in zonele „complicate” (ex: sub calorifer) iar finisajul final se face cu o masina speciala de ultima generatie numita TRIO .

Parchet reconditionat parchet raschetat2 450x337 1

Toate masinile folosesc numai banda abraziva de inalta calitate, de diferite granulatii in functie de esenta si duritatea lemnului, astfel incat avem posibilitatea sa finisam cu granulatii de 200/220 si plase speciale. La MontajParchet.ro putem face slefuire si cu paduri speciale, toate masinile noastre au aspiratoare, praful rezultat din operatiunile de raschetare – slefuire fiind minim.

Dupa raschetare si slefuire, putem colora prin baituire si uleiere parchetul obtinand astfel stralucirea si coloritul „noului” parchet. Lucram numai cu materiale profesionale, chituri ecologice si rasina, grunduri ecologice si rasina, lacuri ecologice si rasina, uleiuri ecologice si naturale.

NU UITATI ! Parchetul de interior cat si pardoseala de exterior necesita intretinere la o anumita perioada de timp! 

Putem reconditiona prin slefuire si terasele de exterior indepartand astfel stratul de uzura, fara a se pierde prea mult din suprafata lemnului.

Montaj Parchet Raschetat, Montaj Parchet Reconditionat

La MontajParchet.ro reconditionam parchet de toate tipurile, dusumea de toate tipurile, intretinem cu produse speciale pardoselile din lemn, lustruim, polisam, mai exact dam eleganta pardoselilor din lemn!

Pentru informatii zilnice si poze urmareste-ne pe Facebook!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on twitter
Distribuie pe Twitter

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!