fbpx

Montaj parchet

Ai un proiect despre care vrei să discutăm?

Montaj parchet

Ridicăm montajul parchetului la rang de artă

Experiența acumulată în cei peste 26 de ani dedicați acestei activități ne ajută să ridicăm montajul parchetului la rang de artă. Am învățat de la cei mai buni meșteri în domeniu și apoi ne-am perfecționat technica folosind echipamente de ultimă generație. De asemenea, specialiștii noștri sunt în permanență la curent cu toate noutățile în domeniul montaj parchet.

Pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, acordăm aceeași importanță tuturor etapelor unei lucrări, de la amenajarea șantierului, la pregătirea suprafeței și până la montarea efectivă.

Ne asigurăm întotdeauna, că suprafața de montare a parchetului este plată, curată, uscată și nu prezintă deformări sau crăpături. În cazul în care identificăm orice element ce nu corespunde, avem grijă să luăm toate măsurile necesare pentru corectarea acestora. Un început perfect înseamnă o lucrare de montaj parchet finalizată corect.

În cazul în care avem de a face cu suprafețe denivelate, se poate opta pentru turnarea unei șape autonivelante. Atunci când această operațiune este realizată cu materialele și aparatura potrivite, ea ajută la corectarea chiar și celor mai mici denivelări.

Nu în ultimul rând, folosim cele mai performante aparate de testare a umidității din aer și suport (șapă, lemn) pentru a ne asigura că normele ce țin de duritatea și siguranța lemnului sunt respectate întru-totul.

Dacă parchetul ar vorbi, ne-ar alege pe noi!

Suntem prietenii parchetului deoarece manifestăm grijă și respect față de acesta în procesul de montaj. Investiția într-un parchet bun nu înseamnă doar achiziționarea lui, ci și asigurarea faptului că montarea se face de o echipă de specialiști care înțeleg importanța unui montaj corect și au capacitatea de a face acest lucru. Îți garantăm faptul că, la final, te vei bucura de o lucrare perfectă, ce va rezista în timp. Cu noi, parchetul tău este pe mâini bune.

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!