Montaj parchet

[rank_math_breadcrumb]

Ai un proiect despre care vrei să discutăm?

Întreținere parchet

Pentru că ne dorim să îți oferim servicii complete, îți punem la dispoziție și procedura de întreținere periodică. Aceasta se realizează cu ajutorul produselor profesionale precum ceară, polish, uleiuri și lacuri. Pe lângă activitățile realizate de noi, îți vom recomanda materialele potrivite pe care le vei putea folosi pentru întreținerea uzuală.

Este important ca, după instalarea parchetului sau podelelor de lemn, să nu uiți de întreținere lor. În acest mod le poți reda strălucirea și aspectul inițial cu costuri semnificativ mai mici. În funcție de suprafața existentă, de vechime și de aspect, operațiunea de întreținere parchet trebuie repetată o dată la doi ani, de către o echipă de specialiști. Pe lângă aceasta, este optim ca trimestrial, să efectuezi individual o procedură similară.

Îți dorești să te bucuri de parchetul tău cât mai mult timp, menținându-l într-o stare cât mai bună? Atunci nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră îți poate pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a efectua corect operațiunea de întreținere parchet – de la informațiile necesare până la echipamentele și materialele adecvate. Răspundem oricărui tip de provocare deoarece materialele folosite pentru această operațiune au un grad înalt de flexibilitate. Asigurăm o uscare rapidă, fără pete și fără urme.                   

Nu trebuie să ne crezi. Pune-ne la treabă și îți vom dovedi!

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!