fbpx

Șlefuire parchet Bucuresti

Ai un proiect despre care vrei să discutăm?

Șlefuire parchet Bucuresti

Procedura de șlefuire parchet este una destul de complexă. Prin urmare, îți recomandăm să lucrezi cu specialiști cu experiență, ce dețin cunoștințe despre șlefuirea lemnului masiv, despre modurile în care pot fi reparate defectele din lemn, dar și despre finisarea lemnului.

Pentru a-ți oferi servicii premium, executăm operațiunea de finisare, rașchetare și șlefuire a suprafețelor de lemn cu aspiratoare super performante Festool și mașini de șlefuit profesionale Pullmann.

Avem grijă ca întreg procesul să se desfășoare cu respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Astfel, fiecare mașină de șlefuit are propriul aspirator cu saci unde se colectează pulberea ce rezultă în urma șlefuirii parchetului și dușumelei. Acest lucru ne permite să finisăm și recondiționăm orice tip de parchet: dublu stratificat, triplu stratificat, cu straturi de uzură începând de la 2,1 mm, parchet masiv de interior și exterior, dușumea, trepte și chiar blaturi.

În funcție de esența și duritatea suprafeței, utilizăm diferite granulații și benzi abrazive, de la dur la fin, pregătind-o pentru finisajul final care se realizează cu un alt tip de mașină.

Șlefuirea parchetului este un proces extrem de important și practic deoarece conduce la o creștere semnificativă a duratei de viață a acestuia.

Apelează cu încredere la echipa noastră deoarece, deși șlefuirea parchetului este un proces complex, avem cunoștințele și experiența necesară pentru a finaliza cu succes, orice tip de lucrare.

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!