Despre Noi

Despre noi

Nu suntem cei mai ieftini însă, cu siguranță, suntem cei mai buni.

Compania MONDO PREST BUSINESS și-a început activitatea în 1993, cu scopul de a oferi servicii premium clienților care înțeleg importanța unui montaj corect și a unei întrețineri corespunzătoare a podelelor placate cu parchet. Pentru noi nu a existat nicio clipă ideea de „a face lucrurile după ureche” sau „merge și așa”.

Astfel, am investit atât în formarea echipei cât și în achiziționarea celor mai avansate tehnologii în domeniu. Pentru a fi cei mai buni am fost conștienți că era necesar să învățăm de la adevărații maeștri artizani. Și am investit în formare! Apoi am decis să colaborăm numai cu firme de succes, în vederea furnizării celor mai avansate tehnologii în materie. Folosim doar materiale de finisare și întreținere inovative ceea ce ne asigură un produs final impecabil din punct de vedere calitativ.

Și da, poate că nu suntem cei mai ieftini în piață însă, pe termen lung, îți garantăm că te vei bucura de o lucrare de calitate și, implicit, de economii semnificative.

buline

Misiune

Lucrări premium, cu simțul răspunderii pentru oameni ce apreciază calitatea.

Misiunea noastră este livrarea de servicii premium în domeniul montării și întreținerii parchetului. Nu ne dorim doar să lipim câteva plăci de parchet, așa cum ni se spune uneori, ci să realizăm servicii premium montaj și întreținere parchet, cu respect față de munca noastră și responsabilitate față de clienții noștri. Pentru ca, la final, să livrăm un proiect definit prin două elemente: calitate și durabilitate.

Misiune

Viziune

Montajul parchetului – mix între tehnici vechi și exigențe moderne.

Am dezvoltat un concept propriu de servicii pentru montarea parchetului și a recondiționării suprafețelor de lemn. Astfel, avem o echipă tânără, foarte bine instruită în arta veche a montajului, dar care este permanent conectată la noile trenduri în industrie. În acest fel, îmbinăm, cu succes, cultura veche a parchetarilor cu exigențele moderne.

26+

Ani de experiență

2500+

Clienți mulțumiți

Group 510

Valori

Membrii echipei noastre împărtășesc valori comune.

Calitate și Profesionalism

Lucrând cu cele mai performante aparate de testare a umidității din aer și suport – șapă, lemn - ne asigurăm că respectăm în totalitate normele ce țin de duritatea și siguranța lemnului, astfel încât spațiul de lucru să fie optim, iar rezultatul să fie unul excepțional.

Tehnologizare

Avem în dotare 2 aspiratoare extrem de performante, Festool, care ne permit să lucrăm în condiții optime, cu emisii foarte mici de praf, dar și mai multe mașini de șlefuit Cobra de la Pullman, care mențin nivelul de zgomot la un nivel mult mai redus în comparație cu cel generat de mașinile tradiționale.

Pasiune

Ne place ceea ce facem și căutăm soluțiile cele mai potrivite pentru fiecare proiect în parte. De la vechii artizani am învățat că, dincolo de tehnică, este important să apreciezi materialul cu care lucrezi. De aceea, chiar și cele mai pretențioase tipuri de parchet sunt în siguranță cu noi.

Dedicare

Ne implicăm 100% în fiecare proiect, indiferent de dimensiune sau complexitate. În momentul în care acceptăm o lucrare, avem grijă de fiecare detaliu, de la realizarea unui plan de lucru și până la efectuarea curățeniei la finalul procedurilor de montaj sau șlefuire.

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!