fbpx

Montaj Decking pentru primavara

Montaj Decking pentru tine! Sti doar, primavara a venit! Chiar daca vremea este inca mohorata, echipa montaj parchet pregateste materialele pentru confortul tau de fiecare zi. Suntem siguri ca abia astepti dimineata calduroasa cu soare si cafea pe noua ta terasa din spatele casei. Sa apelezi la un Montaj Decking sau pe romaneste, oterasa din lemn, a devenit la moda in ultimi ani. Fie ca vorbim de gradini in centrul orasului, sau poate ceva micut in spatele casei tale linistite, echipa noastra iti poate oferi un montaj decking la un pret foarte bun, reusind astfel sa iti oferim acel confort special de care te poti bucura in fiecare zi.

De ce un deck de lemn? Simplu!

Lemnul este natural. Un deck bine facut necesita intretinere minima, este rezistent la vreme rea sau umiditate si se poate gasi in diverse forme si culori..renuntand asadar la metal sau beton. Decking-ul ca si concept aduce relaxare si liniste.

Daca va doriti un montaj decking, ar trebui sa tineti cont de spatiul disponibil, pentru ce doriti sa il folositi si, bineințeles, bugetul dvs.. Este posibil sa doriți sa utilizați deckingul ca:  un loc de joaca pentru copii, o zona de divertisment, un loc pentru gratar in aer liber, un loc de relaxare, un pod sau pasarela, un surround pentru o piscina, spa sau loc cu nisip pentru copii. O familie de patru pana la sase persoane, in general va avea nevoie de un pachet de aproximativ 12 de metri patrati pentru a fi confortabil. Acest lucru va permite pentru o masa si scaune, dar nu un gratar sau plante. O estimare in condiții de siguranța ar fi de 2-2,5 metri patrați per persoana.

Ar trebui luat in considerare si: apropierea de casa, mai ales de bucatarie sau camera de familie, accesul la gradina, intimitate.

Stiai ca:

A fost dovedit stiințific ca o terasa ii face pe oameni sa se simta mai bine!

O cincime din populația din U.K si-a instalat terase in gradina!

Asadar, te intrebam:

Iti doresti si tu un Montaj Decking?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on twitter
Distribuie pe Twitter

Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!