Servicii montaj parchet si finisaje interioare

Daca doriti sa va amenajati locuinta, noi va putem ajuta cu Servicii montaj parchet!

Echipa Montaj Parchet ofera servicii montaj parchet cu echipamente si materiale profesionale la cele mai inalte standarde. Cursuri de calificare dar si specializarile echipei de montaj, au garantat succesul Montaj Parchet in industria din Romania. Calitatea lucrarilor finalizate si satisfactia clientilor sunt principalele considerente la orice lucrare, motiv pentru care, ne mandrim cu statutul nostru de lider in industria de montaj parchet.

Va oferim servicii de calitate pentru pregatirea sapelor, montajul parchetului laminat, parchetului stratificat, parchetului dublustratificat si parchetului triplustratificat dar si pentru reconditionarea parchetului si intretinerea pardoselilor existente. Echipa noastra va ofera servicii profesionale, imbinand intr-un mod placut arta montarii parchetului cu materiale profesionale de inalta calitate si exigentele fiecarui client in parte.

Pe langa montarea propriu-zisa oferim si servicii de intretinere si reconditionare a parchetului si pardoselilor, pentru ca acestea sa isi pastreze eleganta si frumusetea de-a lungul timpului.

Apeland la echipa noastra specializata, asigurati confortul si rafinamentul caminului dumneavoastra!

Oferta noastra include servicii de montaj parchet la cele mai inalte standarde de calitate:

Montaj Parchet

 stratificat, dublustrtificat, triplustratificat, laminat si masiv

Reconditionare Parchet

raschetarea suprafetelor, lacuirea si verificarea durabilitatii

Finisaje Interioare din Lemn

Parchetarea peretilor, incalzirea prin perete, lambriuri si decoratiuni

Dech-ing

montaj deck-ing la cele mai inalte standarde de calitate