Firma noastra a inceput activitatea in domeniul suprafetelor de lemn in anul 1993.

Echipa MONDO PREST BUSINESS foloseste tehnici de montaj traditionale, preluate de la adevaratii maestrii artizani. Tehnicile vechi de montare, slefuire si intretinere au fost adaptate nevoilor actuale, imbinand astfel cultura veche a parchetarilor cu exigentele moderne.

Am dezvoltat un concept propriu de servicii pentru montarea parchetului si a reconditionarii suprafetelor. Avem o echipa tanara, bine instruita in arta veche a montajalui dar permanent conectata la noul trend al industriei.

Ne asumam responsabilitatea de a oferi cele mai bune servicii si colaboram cu firme de succes in vederea realizarii celor mai avansate tehnologii in materie. Folosim materiale de finisare si intretinere inovative, astfel incat produsul final este unul de o calitate superioara,  impecabil din punct de vedere calitativ.

Lucrand cu cele mai performante aparate de testare a umiditatii din aer si suport (sapa, lemn), ne asiguram ca normele ce tin de duritatea si siguranta lemnului sunt respectate intru-totul, astfel incat spatiul de lucru, sa fie unul optim, iar rezultatul sa fie unul exceptional.

Avem in dotare 2 aspiratoare super performante Festool, care ne permit sa lucram in conditii optime cu emisii foarte mici de praf si 2 masini de slefuit Cobra de la Pallmann care mentin nivelul de zgomot in lucrarile de slefuire la un nivel cu mult redus comparativ cu masini traditionale.

Galerie lucrari

Ne place ceea ce facem si astfel ne permitem luxul de a inova, oferind un serviciu de exceptie!

Suntem la un click distanta!

Daca vrei sa montezi sau sa reconditionezi parchetul, nu te stradui singur!