SLEFUIREA SUPRAFETELOR DIN PARCHET

Echipa noastra executa operatiunea de finisare, raschetare si slefuire al suprafetelor de lemn cu aspiratoare super performante Festool si masini de slefuit slefuit profesionale Pallmann.

Fiecare masina de slefuit are aspirator propriu cu saci unde se colecteaza pulberea ce rezulta de la slefuirea parchetului si a dusumelei, putand astfel finisa si reconditiona orice tip de parchet: dublu strat, triplu strat, cu straturi de uzura incepand de la 2.1 mm, parchet masiv de interior si exterior, dusumea, trepte, blaturi, etc.

In functie de esenta si duritatea suprafetei folosim diferite granulatii si benzi abrazive de la dur la fin, pregatind astfel suprafata pentru finisajul final care se face cu un alt tip de masina.  Prin slefuire durata de viata a parchetului se mareste considerabil.

Slefuirea parchetului, operatiune pe care multi o numesc acum impropriu ”raschetare” este un proces foarte complex in ciuda aparentelor. In trecut parchetul se finisa manual prin acest procedeu de raschetare cu o lamela din metal pe care meseriasii mai vechi o cunosc sub denumirea de ”ticling” – din germanul ”ziehklinge”. Unealta nu a disparut, noi o avem dar o utilizam doar pentru suprafete mici.

Suntem la un click distanta!

Daca vrei sa montezi sau sa reconditionezi parchetul, nu te stradui singur!