Reconditionarea Pardoselilor si Montaj Parchet

Reconditionarea Pardoselilor

Montaj Parchet are ca principal obiect de activitate Reconditionarea Pardoselilor si Montaj Parchet, montajul parchetului, intretinerea si reconditionarea pardoselilor din lemn si diverse esente de lemn: stejar, cires, fag, nuc, iroko, doussie, tatajuba, jatoba, wenge precum si multe alte sevicii adiacente segmentului de parchet.

Datorita anilor de experienta, am patruns cu pasi repezi spre un progres cu orizonturi foarte largi. Chiar daca suntem tineri, avem un palmares destul de variat, oferindu-le clientilor nostri siguranta, increderea si rafinamentul in tot ceea ce cream.

Cand vorbim de Reconditionarea Pardoselilor si Montaj Parchet ne luam obligativitatea de a face ca serviciile pe care le oferim sa fie cât mai bune, sa colaboram cu cele mai de succes firme in vederea realizarii celor mai avansate tehnologii in materie de raschetat si sa lucram cu cele mai calitative produse, iar parchetul, scarile, glafurile sa arate impecabil si sa fie cât mai rezistente. Echipa tanara, dar instruita la seminariile de specialitate, da lucrarilor noastre un aspect si o calitate net superioara.

Pregatirea spatiului de lucru necesita o mare raspundere, de aceea optam pe normele ce tin de duritatea si siguranta lemnului, lucrând cu cele mai performante aparate de testare a umiditatii din aer si suport (sapa, lemn), iar importanta acestor teste este de mare valoare pentru garantarea durabilitatii parchetului dumneavoastra.

Reconditionarea Pardoselilor si Montaj Parchet sau eventual baituirea lemnului se face dupa cele mai riguroase strategii de constatare, pentru ca montaj parchet inseamna in primul rand calitate!